Munkafolyamat

1.

Kapcsolatfelvétel

Szakértő kollégáink készséggel állnak leendő Ügyfeleink rendelkezésére. Bizalommal fordulhat hozzánk háztartási méretű kiserőmű, kiserőmű vagy komplex energetikai felújítás esetén. Ezenfelül megvalósulási tanulmányok, auditok, üzleti tervek elkészítésében, finanszírozási megoldások esetében is számíthat ránk.

2.

Projektötlet

Fontosnak tartjuk Ügyfeleink elképzeléseit és ötleteit. Szakértő kollégáink minden segítséget megadnak annak érdekében, hogy egy-egy elgondolás megvalósítható legyen.


3.

Felmérés

 A napelemes rendszerek tervezéséhez minden esetben szükség van helyszíni felmérésre, illetve az érintett létesítmény egy éves fogyasztási átlagára. Energetikai vizsgálatot végzünk, ahol mérnök kollégáink feltérképezik az adottságokat, az esetleges nehézségeket és a lehetőségeket. A kapott adatok alapján javaslatot tesznek az energia fogyasztás korszerűsítésére. Amennyiben szükséges, statikai szakvéleményt is készítünk.
4.

Projekt előkészítés

A felméréseket követően Ügyfeleinkkel egyeztetve alakítjuk ki az ideális projekttervet, amely a kifogástalanul előkészített projekt alapja.

6.

Utókövetés

Cégünk a projekt befejeztével sem hagyja magára az újonnan elindított rendszert. Működését a további időszakban is figyelemmel kíséri.
5.

Kivitelezés

Cégünk 2008 óta van jelen a megújuló energia felhasználás piacán. Tizenkét év szakmai tapasztalattal a hatunk mögött, segítjük Megrendelőinket. A megvalósítás menete közben minden szükséges lépésről és fontos tudnivalóról tájékoztatjuk Ügyfeleiket! Munkánk során elsődleges szempont a kifogástalan színvonal és Megrendelőink igénye!


Ugrás az oldal tetejére