Széchenyi 2020

PROJEKTAZONOSÍTÓ: GINOP-1.2.8-20-2020-02149

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Projekt megnevezése:

Newergies Kft. fejlesztése

  • kedvezményezett neve: NEWERGIES Kft.
  • projekt címe: Newergies Kft. fejlesztése
  • elszámolható összköltség: 12 013 814 Ft
  • visszatérítendő támogatás összege: 8 409 668 Ft
  • visszatérítendő támogatás mértéke: 70 %

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében napelemparkjaink üzemeltetéséhez szükséges áramátalakító berendezések, inverterek, valamint információs technológiai eszközök kerülnek beszerzésre.

A fejlesztés megvalósulási helyszíne a NEWERGIES Kft. saját tulajdonában lévő naperőműve Jászágón.

Az erőmű üzemszerű működésének biztosításhoz elengedhetetlen a gyors és jó minőségű kommunikáció. Mivel a munkafolyamatok nyílt és nagy kiterjedésű területen folynak, ezért olyan eszközre van szükségünk, amely bírja ezeket a szélsőséges viszonyokat is. Az Apple iPhone XS 64 GB-os telefon az egyik legellenállóbb üveg okostelefon a piacon. ASUS Notebook a helyszíni munkavégzéshez elengedhetetlen gyors, könnyű, hordozható számítógépes eszköz, amivel az inverterek teljesítményi adatait, esetleges termelési problémáit, hibáit figyelni tudjuk. A Huawei Smart Logger kommunikációs eszköz a Huawei áramátalakító berendezések felszerelésekor biztosítja a kommunikációs kapcsolatot az áramátalakító berendezés, a laptop és a telefon között.

A projekt során beszerzett eszközökkel a naperőművek üzemi működését biztosítjuk.

A projekt megvalósításának dátuma: 2021.11.30.

Scroll to Top