About us


Newergies Kft.

A Newergies Kft-t 2008-ban Babó Gábor alapította, aki mindmáig egyszemélyes tulajdonosa és ügyvezető igazgatója a cégnek. A vállalkozás teljes egészében magyar magántulajdonú és a kezdetektől fogva a megújuló energiaiparral foglalkozik.

Több mint tíz év szakmai tapasztalat áll mögöttünk. Tevékenységünk egyre szélesebb körben van jelen az energetika és megújuló energia piacán. Célunk, hogy határainkon belül minél több ember számára ismertté és elérhetővé tegyük a megújuló energiák hasznosításának lehetőségét.


SZÁMOS KOMPLEX ENERGETIKAI, HÁZTARTÁSI MÉRETŰ KISERŐMŰ ÉS
​50KW FÖLÖTTI KISERŐMŰ NAPELEM PROJEKTET VALÓSÍTOTTUNK MÁR MEG:

A környezettudatos MOL Benzinkút

2012-ben a MOL megbízásából az ország első és azóta is egyedülálló, a környezettudatosság jegyében épült benzinkút (Budapest, Istenhegyi út) napelemes kivitelezői voltunk.

Napkövető mintaprojekt

2013-ban Leader pályázati támogatással létrehoztunk egy mintaprojektet, amely két napkövető és egy fix beépítésű napelemes rendszerből áll.

Naperőmű Jászagón

2015-ben az országban elsőként, uniós támogatás nélkül, Jászágon átadtuk 500 kWh-os naperőművünket. A létesítmény tizenkétezer négyzetméteren, 2000 darab polikristályos napelemből épül fel, teljes termelőkapacitása megközelítőleg 550-580 ezer kWh évente. A rendszer több mint 200 családi ház éves fogyasztását képes fedezni, illetve a teljes település áramállását biztosítja. Termelése az áramszolgáltatói hálózatba vezetve kerül értékesítésre.
Készséggel Segítünk

A Newergies professzionális csapata készséggel áll ügyfelei rendelkezésére! Saját pályázatírókkal, tervező-, napelemes- és építőmérnökökkel, illetve marketing és pénzügyi tanácsadókkal segítjük megrendelőink elképzeléseinek megvalósulását.

Forduljon hozzánk bizalommal háztartási méretű rendszer, kiserőmű vagy komplex energetikai felújítás esetén!

Szolgáltatási körünk a szaktanácsadástól indulóan, az energia szerződések optimalizálásán, a pályázati menedzsmenten át, a kivitelezéssel-üzemeltetéssel bezárólag lefedi az energetikai beruházások teljes palettáját.

Egy közös cél érdekében dolgozunk: ügyfeleink elégedettségéért!

Back to top